Waarom RAAMFOLIE?

Glas, of raamfolies zijn een uitstekende en goedkopere oplossing voor vele doeleinden. Met onze folies heb je direct meer comfort, minder kosten en kun je de warmte, het licht en inkijk direct verminderen. Maar hoe werkt het?

Veelzijdigheid
van glasfolie

Er zijn veel reden waarom u voor glasfolie kunt gaan, de meest voorkomende reden is een warmte werende oplossing.

Deze folies hebben vele voordelen, zo houden bijna al folies meer dan 99% uv straling tegen welke een grote invloed heeft op de verkleuring van uw meubilair etc. Of het kan uw pand een modernere/luxere uitstraling geven. Ook kunnen wij de straling van de zon dusdanig verminderen zodat u ook beter op uw computerscherm of tv kunt kijken. Daarbij is het bewezen dat men bij een aangename werktemperatuur ook een stuk productiever is. Onze isolerende folies zorgen ervoor dat er in de winter ook warmte binnen gehouden kan worden en met onze decoratieve folies maken we ieder pand weer mooi en zorgen we tevens voor een deel inkijkwering.

waarom raamfolie aan laten brengen door een specialist?

Niet alle folies kunnen op elk glastype aangebracht worden, het is daarom ook verstandig om hier met een specialist over te spreken om zo thermische breuken in uw glas te voorkomen. Bijvoorbeeld bij HR++ glas is het bij veel folies van belang om te kijken op welke laag de coating zich bevindt.

WEERT WARMTE TOT 94%

Wij hebben een breed scala aan warmte werende folies, die van 48 tot wel 94 procent warmte weren!

VERHOOGT PRIVACY

Met onze zonwerende, decoratieve en anti inkijk folies kunnen wij ervoor zorgen dat er niet of bijna niet meer binnen gekeken wordt.

LUXE UITSTRALING

Onze folies kunnen uw pand een modernere uitstraling geven en kan ook uw tuin optisch groter laten lijken.

UV- WERING VAN 99%.

Ga verkleuring van uw meubilair, gordijnen, kledij en huidveroudering tegen door onze 99 % UV werende folies.

ENERGIE BESPAREND

Bespaar kosten op uw energierekening. Dankzij onze warmte werende folies hoeft uw airco /warmtepomp niet of minder aan.

VERMINDERD REFLECTIES

Ziet u door de fel aanhoudende zon niks meer op uw scherm? Wij kunnen u helpen met het weghouden van de zon!

Voorbeeld_WaaromFolie_ZonwerendeGlasfolie

Raamfolie ten opzichte van een airconditioning

Het een hoeft wat ons betreft het ander niet uit te sluiten, beiden hebben een effect op de temperatuur in uw pand/huis, maar wel een andere manier om deze temperatuur vermindering waar te maken. Zo heeft zonwerende folie als voordeel dat het een eenmalige investering is, waar je met een airco maandelijkse energiekosten krijgt.

Wel is het zo dat zonwerende folie enkel de warmte van de zon tegen houdt, wat inhoudt dat als het dagen achter elkaar boven de 30 graden buitentemperatuur is het binnen uiteindelijk ook warm wordt waardoor een airco nog steeds gewenst kan zijn. Anderzijds een airco aanzetten terwijl er veel warmte door de ramen blijft binnen komen is wat ons betreft dweilen met de kraan open.

Start een project!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

TOP