PARTICULIEREN SERVICE

Als particulier kunt u o.a. kiezen voor raamfolie om de temperatuur in huis aangenaam te houden, de uitstraling van de woning te beïnvloeden en/of privacy te creëren. Ook is het is belangrijk dat u zich in uw eigen huis veilig voelt en voor vele kan dat een reden zijn dat ze directe inkijk naar binnen willen weren.

Wat is raamfolie?

Raamfolie is een dunne laminaatfilm die wordt aangebracht aan de binnen- of buitenkant van glazen oppervlakten, aan de binnen- of buitenkant van glas bij huizen, serres of glazen overkappingen.

Door jaren ervaring zijn wij experts in het laaghouden van de tempratuur in huis na een warme zomerdag. Bovendien valt u gemakkelijker in slaap in een kamer waarin de temperatuur aan de koele kant is. Onze zomers worden steeds warmer! Door de zon kan uw huis snel opwarmen en het is niet altijd even makkelijk om de temperatuur weer aangenaam te krijgen. Met de oplossingen van Zonwerende Glasfolie verdrijft u direct en op een voordelige manier de warmte en zon in huis.

Soorten folie

Voor deze optie wordt vaak gekozen wanneer het op zonnige dagen te warm in huis/pand wordt of om licht te weren.

Lees meer

Deze optie wordt vaak gekozen voor o.a. scholen, en andere gebouwen waar men bang is voor letsel door ruitbreuk.

Lees meer

Deze optie is er om mensen hun huis op te laten fleuren met een design of bijvoorbeeld een print op matte folie.

Lees meer

Deze optie is voor enkel en/of oud dubbel glas om in de winter de warmte binnen te houden en in de zomer buiten.

Lees meer

Voor deze optie wordt vaak gekozen wanneer men wel licht binnen wel krijgen maar geen inkijk meer wil hebben.

Lees meer

Onze services

VAKKUNDIG KITWERK

Voor een optimale bevestiging en levensduur van onze folie kiezen wij ervoor om de meeste van onze folies af te werken met een strakke kitrand.

INCL. REINIGEN

Uiteraard zorgen wij ook voor de reiniging van de ramen voorafgaand aan het aanbrengen van de folie.

ADVIES OP MAAT

Elke klus is anders, wij staan klaar om de juiste folie bij het project te zoeken en de wens van de klant in vervulling te laten gaan.

GEKWALIFICEERD PERSONEEL

In ons bedrijf vinden wij het belangrijk dat ons personeel goed gekwalificeerd is en over een VCA beschikt. Zo kunnen wij u van de juiste expertise voorzien.

PROJECT PLANNING

Elke klus regelen wij van A tot Z. Denk hierbij aan het regelen van steigermateriaal en/of het huren van een hoogwerker.

EUROPEES BEREIK

Voor uitdagende projecten zijn wij ook bereid om buiten Nederland en België op locatie te komen en met u mee te denken.

WAAROM KIEST MEN VOOR “ZONWERENDE-GLASFOLIE.NL”?

Zonwerende-glasfolie.nl beschikt over ruim 15 jaar ervaring in het aanbrengen van alle soorten raamfolie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wij werken enkel met producten van de hoogste kwaliteit en brengen dit met uiterste zorgvuldigheid aan. Ook zorgen wij voor een duurzame afwerking van de raamfolie door middel van vakkundig kitwerk. We zijn flexibel en VCA vol gecertificeerd. We beschikken over een groot assortiment wat betreft bereikbaarheid, denk hierbij aan klimmaterialen zoals een steiger of ladder. We geven ook hierin advies, dit alles bij u op locatie. Hiermee willen we u een volledig pakket aanbieden.

Start een project!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

TOP