Zonwering lichtstraat

Met een lichtstraat laat u veel licht binnen via het dak, zodat u kunt genieten van natuurlijke lichtinval. Dit is vooral een uitkomst in kamers waar er geen ruimte is voor gewone ramen. Heeft u een dit of een serre? Dan kunt u op hete zomerdagen last krijgen van hitte en verblindend zonlicht. Wrapresent biedt u hier een oplossing voor. Door unieke zonwering voor lichtstraat aan te brengen, kunt u de warmte van de zon weren. Wij kunnen warmte- en zonwerende glasfolie aanbrengen, waardoor de ruimte met een lichtstraat of een serre, minder opwarmt door zonlicht.

Zonwering weert warmte

Waarom heb je zonwering voor lichtstraat nodig? In de winter, de lente en de herfst, biedt een lichtstraat of serre je extra warmte. Het zonlicht wat op het glas valt, verwarmt de ruimte. In de koudere seizoenen is dit prettig, maar in de zomer is dit minder fijn. Door het glas in het dak van een ruimte of het glas van het dak van een serre of veranda, kan de ruimte op hete zomerdagen ondraaglijk warm worden. Het grote nadeel is dat de hitte vaak ook lastig wegtrekt uit deze ruimten in de avonden. Door zonwering te plaatsen voor uw dakramen of serre, kunt u veel opwarming van uw woning of bedrijfspand voorkomen.

Zonwering lichtstraat
Zonwering lichtstraat

De zonwering voor lichtstraat van Wrapresent

Bij Wrapresent hebben we een zeer effectieve zonwering voor lichtstraat. In plaats van gordijnen, plaatsen we warmtewerende glasfolie. Deze glasfolie plakken we op de ruiten van uw lichtstraat, dakraam of serre. Onze unieke zonwerende folie laat daglicht nog steeds binnen, maar houd de warmte buiten. Zo kunt u in de koudere seizoenen genieten van extra daglicht, terwijl de ruimte in de hete zomers minder opwarmt. Met onze zonwering geniet u van maar liefst 91% warmtewering!

De unieke eigenschappen van onze raamfolie

De zonwering voor lichtstraat van Wrapresent heeft een uitstekende warmtewerende functie. Naast deze functie heeft onze glasfolie ook nog andere functies. Zo blokkeert onze zonwerende glasfolie ook 99% van de uv-straling die zonder de folie door de ruit naar binnen komt. Bovendien biedt onze zonwering voor lichtstraat u meer privacy nadat het is aangebracht. Dit komt doordat de folie schitteringen en reflecties vermindert. Ook creëert het aan de buitenkant van de ruit een spiegeleffect.

Wilt u weten wat we voor uw serre, veranda of dakraam kunnen realiseren met zonwering voor lichtstraat? Vraag dan gerust een offerte aan of neem contact met ons op.

Menu